Pawel642 Napisano 2 Maja 2023 Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 Która szosa byłaby lepszym wyborem? Czy warto trochę dopłacić i kupić ten rower od kross? https://kross.eu/pl/rowery/szosowe/road/vento-2-0-krx-czarny-czerwony-polysk https://www.decathlon.pl/p/rower-szosowy-triban-rc100/_/R-p-305831?mc=8545769 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 18 Maja 2023 Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Żadna...moim zdaniem. Triban to namiastka szosy na przedpotopowym osprzęcie-miało być tanio i jest, ale jako śmigacz do miasta , którego nie żal jest oki. Natomiast zamiast krossa wolałbym w tej cenie poszukać jakiejś przyzwoitej używki na jakimś lepszym osprzęcie (sora/tiagra). Różnica taka, że ten Kross to już szosa na bardzo podstawowym osprzęcie. Pytanie jaki budżet bo trochę dwa nieco inne sprzętu wrzuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 19 Maja 2023 Udostępnij Napisano 19 Maja 2023 Ten Kross też nieźle wprowadza ludzi w błąd, bo najpierw w opisie piszą, że jest ona na GRX-ie: a chwilę później, w specyfikacji, że jednak jakichś no-name pod ich autorską nazwą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel642 Napisano 19 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2023 Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel642 Napisano 19 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2023 Miałem na myśli model esker 1.0 1.0 https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-1-0-szary-grafitowy-polysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 Chciałeś szosę, a kupiłeś gravela. Ciężko to skomentować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 14 godzin temu, Pawel642 napisał: Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór? Idiotyczny. Nie dość że grawel, to jeszcze z krossa. Gorzej to głosowanie na na <aktualna partia polityczna przy władzy >. Tak serio - rower jak rower. Zajeździć, kupić nowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 15 godzin temu, Pawel642 napisał: Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór? A jakie to ma znaczenie jak już kupiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 15 godzin temu, Pawel642 napisał: Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór? A jakie znaczenie ma to co myślimy ? Kupiłeś, to teraz będziesz musiał jeżdzić tym klamorem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi