tequila51 Napisano 2 Maja 2023 Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 (edytowane) Drodzy Forumowicze, Mam drobnym problem z manetkami Shimano GRX RX600, mianowicie odkręciła śrubka (której nie byłem w stanie znaleźć) trzymająca osłonę klamko manetki. Nigdzie nie mogę znaleźć takiej śrubki. Jest ktoś w stanie podpowiedzieć gdzie ja kupić? Albo po porostu kupić te osłonę W załączeniu zdjęcie. https://share.icloud.com/photos/0f4NchxNDSQszG9RiRfH68snw Edytowane 2 Maja 2023 przez tequila51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Bardzo ciężko kupić takie części od shimano a jeśli już gdzieś się trafią to mają kosmiczne ceny. Zacząłbym od odwiedzin w kilku serwisach rowerowych, każdy ma swoje "przydasie", pewnie coś uda się dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi