Kamilolos123 Napisano 2 Maja 2023 Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 (edytowane) Cześć wszystkim. Zastanawiam się mocno nad kupnem roweru szosowego. Budżet do trzech tysięcy złotych. Obecnie jeżdżę na rowerze typu cross Lazaro Integral v2 ale po wspólnej jeździe z kolegami którzy mają kolarki, stwierdziłem że też muszę taki rower nabyć. Na podjazdach zostaje z tyłu 😅 Jaki rower najlepiej kupić? Mam 200 cm wzrostu i jaką ramę dobrać? Mam możliwość kupić Specialized secteur sport z 2019 roku za 2500 zl, przebieg ok 2500 km a to jego specyfikacja. Liczę na Waszą pomoc Materiał ramy Aluminium Amortyzator widelec Alu-Carbon Rozmiary XL 61 cm Korby Shimano Sora Łożyska suportu Shimano Kaseta Shimano 9s Łańcuch Shimano 9s Przednia przerzutka Shimano Sora Tylna przerzutka Shimano Sora 9s Manetki Shimano Sora 2x9s Dźwignie hamulcowe Shimano Sora Hamulce Specialized Axis Road Edytowane 2 Maja 2023 przez Kamilolos123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi