BartekPilson Napisano 1 Maja 2023 Udostępnij Napisano 1 Maja 2023 Cześć. Mam 190 cm wzrostu i ważę ok. 90 kg. Szukam roweru w budżecie 2500-3000 zł. Jestem w temacie rowerów kompletnym laikiem, porządnego roweru nigdy nie miałem. Planuję jeździć szlakami, ale w mojej okolicy (Wielkopolska, okolice Leszna) jest kilka fajnych lasków z górkami. Stąd pytanie, czy jest sens kupować rower mtb, czy cross wystarczy? Nie planuję jeździć jakoś wyczynowo. Zastanawiałem się nad Unibike Shadow 29 i Trek Dual Sport 2 gen 4. Z góry dziękuję za odpowiedź i bardzo przepraszam, jeśli moją niewiedzą obraziłem profesjonalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Maja 2023 Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 Jeżeli nastawiasz się na las to tylko góral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi