woman78 Napisano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Witam forumowiczów. Od dłuższego czasu szukam przerzutki przedniej do mojego roweru Giant cross , ponieważ poprzednia pękła praktycznie nowa( rower użyty z 10 razy), była to najtańsza przerzutka jak się okazało Shimano tourney FD- TY710, obejma 34,9, więc udałam się do sklepu rower gdzie powiedziano mi ,abym szukała przerzutki Acera ,dolny ciąg ,48 T , 3x8 . Jako laikowi w tym temacie nic to nie mówiło ,zaczęłam czytać na ten temat ,szukać lecz dalej nie wiele więcej wiem 🙂🫣. Czy ktoś mógłby mi polecić ,doradzić jaka przerzutkę powinnam kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi