Duuuudi Napisano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam, nie jestem wielkim znawcą w rowerach i chciałbym zakupić dla siebie (177 cm wzrostu / mężczyzna) rower do przejażdżek weekendowych, krótkich dojazdów itp... W Internecie znalazłem na ten moment cztery ciekawe propozycje. 1. Kross Trans 2.0 2. Kross Trans 3.0 3. Kross Trans 4.0 4. INDIANA X-Road 3.0 Na Allegro Krossy zauważyłem, że można troszkę taniej wyrwać i Trans 4.0 znalazłem w cenie około 2350 zł. Zastanawiam się czy warto dopłacać do tego, że linki idą w ramie, jest inny kształt górnej rury w ramie itd... Byłem stacjonarnie w MediaExpert i Pan, który był przy rowerach powiedział mi tylko, że nie warto kupować roweru marki Kross, bo są dobre ale są droższe, bo płaci się też za markę. I polecił mi Indiane. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań co do roweru, chciałbym aby posłużył mi jak najdłużej, był komfortowy i stosunkowo bezawaryjny. Z góry dziękuje i pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez Duuuudi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi