Adrian11125 Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Witam, chce zacząć przygodę ze skakaniem i wyczynową jazdą na rowerze, ale nie mam pojęcia jaki rower wybrać, więc proszę kogoś doświadczonego o podanie sensownych modeli. Zależy mi żeby był z pełnym zawieszeniem i jako, że będzie to mój pierwszy rower typu full nie chce przeznaczać na niego dużo pieniędzy żeby sprawdzić czy to mi się spodoba, z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Np. Dartmoor Blackbird, Giant Reign nowe lub używane. A jak ma być bardzo tanio to używany zabytek Kona Stinky. Tylko wiesz ile kosztuje serwis fulla, prawda? Bo skakanie i wyczynowa jazda to się ni cholery nie łączy z "nie chcę wydawać dużo pieniędzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Chciałbym spróbować owoców morza, ale nie wiem czy mi będą smakować - nie chcę wydawać dużo pieniędzy - mogą być nieświeże - czy ktoś zna taki lokal? Po pierwsze - opanuj rower - najlepiej korzystając z prostego hardtaila - stoppie, manual, bunny hop, jazda na pump tracku. Jeśli to masz opanowane - możesz się uczyć powoli skakania. Była o tym mowa na forum. Jak chcesz spróbować tanim kosztem fulla - można wypożyczyć - byle nie kozaczyć za bardzo i nie rozwalić. Jak spędzisz wiele dnia na miejscówkach czy trasach lub skill zonach w bikeparkach, to zobaczysz co działa, co nie. Wtedy już będziesz wiedział co i jak i bez pytania kupisz sobie taki, jaki będzie ci potrzebny. Kupienie czegoś bardzo taniego nie da ci możliwości doświadczenia zalet. W tej chwili nowy o mega oszczędnej, ale sensownej konfiguracji to od 8000 ale raczej 11000, zaś przy używanym jest oczywiście taniej, ale trzeba zostawić tym więcej na naprawy im się taniej kupiło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miks Napisano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Ten jest zacny 😁 https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-dartmoor-blackbird-intro-27-5-xl-ebon-12837936416?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=f90ef03a-8991-4c60-9562-1b095afa04d6# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi