teryuu Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Cześć, Zdjęcia dostępne na olx (nie mogę tutaj wrzucić): LINK Mam na sprzedaż rower Canyon Spectral CF 8 2019 w rozmiarze M. Rower użytkowany trzy sezony, w pełni sprawny, ostatni pełny serwis w połowie ubiegłego roku i od tego czasu przejechał max 150km. Widoczne normalne ślady użytkowania, niewielkie zarysowania na lakierze, trochę mocniej zarysowana kierownica co widać na zdjęciach. Rower mogę wysłać w oryginalnym kartonie ale preferuje odbiór osobisty. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Specyfikacja: Rama Canyon Spectral CF karbon rozmiar M Widelec Rock Shox Pike RC 160mm boost Damper Rock Shox Super Deluxe RCT Korba Truvativ Descendant Przerzutka Sram GX Eagle 12s Kaseta Sram GX Eagle 10-50t Manetka Sram GX Eagle 12s Hamulce Sram Code RS, tarcze 200 przód, 180 tył Koła DT Swiss M1900 27,5" Opony Maxxis Minion DHR II 2,4", przód maxxgrip, tył Maxx Terra, exo Mostek Canyon G5 50mm Kierownica Canyon G5 780mm Chwyty Ergon GE1 Sztyca Iridium Dropper Pedały OneUp Composite Schowek na narzedzia Canyon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi