edmaro Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam rower kross trans 4.0,rama L koła 28" podpowiedzcie mi Państwo jakiego użyć klucza dokładnie jaki rozmiar do odkręcenia suportu, może ktoś ma albo miał taki rower i wie jaki dobrać klucz lub jaki kupić zestaw do demontażu suportu.Z góry dzięki 😃 Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez edmaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) klucz do suportu to klucz do suportu, nie ma rozmiarów, są różne standardy suportów "kross 4.0" to nie jest pełna nazwa modelu i nic nikomu nie mówi Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Rower: TRANS 4.0 damski- TREKKING - Rowery i Akcesoria | Kross.eu Suport: SHIMANO Unisex – Erwachsene BBUN300 Kompaktinnenlager, Schwarz, Einheitsgröße : Amazon.de: Sport & Freizeit Klucz: Klucz do osi suportu kwadrat / OCTALINK YC-26BB - YC-26BB - 7848168558 - Allegro.pl Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez JWO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmaro Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Ok kolego Mihau_ co trzeba by można było zidentyfikować mój rower?🤔 z książeczki serwisowej jeszcze mogę dodać ze to treking i męski 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 @edmaro dopisałeś, że trans więc spoko, odpowiedź dostałeś wyżej, klucz do suportu na kwadrat i ściągacz do korby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi