Kaloryfer Napisano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 Czy może ktoś pomóc w znalezieniu widelca sztywnego do mtb 29 aluminiowego? Chciałbym zamienić mojego suntoura SF14-XCR-AOR-DS-LO-R 29 TS 255/0 100, ze sterówką 1.1/8" 1.5" stożkową. Oś piasty QR 9mm. Są albo za krótkie albo proste, nie stożkowe. Odległość od osi piasty do bieżni u mnie jest 51cm ale uwzględniając SAG to widelec sztywny powinien mić długość 47-48cm. Czy są jakieś adaptery z prostej rury do takiej stożkowej i czy to się sprawdza? Accent ma 45cm więc trochę za krótki no i prosta rura sterowa Mosso M5L (M5SL) 1-1/2". Mosso generalnie by mi odpowiadal ale dosc ciezko sie w tym polapac czy jakis by pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 Rozbierz stery u siebie i zobacz czy u Ciebie nie jest właśnie taki adapter rura prosta->taprer założony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 ok, rozbiore wieczorem i sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 To kup z rurą prostą i jakisś tanie stery konwwrsyjne z ali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi