karots2 Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Witam, mam pytanie czy w serwisie rowerowym mogą mi wymienić rower z mtb na dirt(chodzi głównie o mechanizm, żeby rower był bez przerzutek) Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Czy zrobią single-speada? Zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karots2 Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 a duzo sie za to placi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Przede wszystkim jaki to rower? Bo mało prawdopodobne żeby się nadawał na taką konwersję bez wymiany 80-90% części, wraz z ramą. A to jest oczywiście nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) ja robiłem dirta z mtb, potrzebny napinacz. Ale jak masz kasete to da sie z niej go zrobic jak masz kasete np 8rzędową to po prostu zpstaw i zostaw łańcuch (zwykle nie napięty) W takim przypadku załóz wyciągnięty i efekt taki: Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez kamilodirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karots2 Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 ROWER TO kross hexagon 2.0 Jeszcze chcialem dodac, ze chce wymienic na singlespeeda poniewaz po ostatnim wypadzie rowerowym przerzutka nie dala rady, wiec stwierdzilem ze juz nie ma sensu jej wymienac, tylko poprostu zainwestowac w cos mniej awaryjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Widzę ze to kaseta. Mam podkładki na singla za 25ziko ALE wtedy trzeba kupić napinacz: nie potrzeba obu. Wystarczy ten 2 Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez kamilodirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Dobra to wolnobieg. Nie opłaca się wymiana korby najtaniej za 90zl i wymiana wolnobiegu na 1rząd ok 140zł napinacz 40-300zł czyli najmniej musiałbyś wydać 200-300zł TANIEJ wyjdzie kupić tourney'a za 50zł Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez kamilodirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 To jest tani, budżetowy rower. Zaczniesz tym na dirtach skakać to się szybko rozleci. Lepiej odłóż trochę pieniędzy i kup rower dedykowany do takiej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi