elnathei Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) hej, przymierzam się do przesiadki na szosę więc szukam aktualnie używanego sprzętu w okolicach 2500 zł. znalazłem kilka propozycji na olx i potrzebuję waszej porady w selekcji. rower potencjalnie będzie mi raczej służył w długodystansowych wyprawach (100-200km na początku), więc bardziej niż na prędkości zależy mi na wygodnej pozycji na rowerze. na początek mam dwie propozycje bliżej 2200 zł: Rower szosowy Specialized Opacz Kolonia • OLX.pl Szosa kolarzówka Haibike Ultegra carbon ok. 7.9 kg +gratisy Milicz • OLX.pl oraz kilka nieco ponad budżet: Rower szosowy Cannondale caad9 Biłgoraj • OLX.pl Rower Szosowy Centurion Hyperdrive rozm. 56 Żerniki Wrocławskie • OLX.pl Rower szosowy Specialized Allez Skorzeszyce • OLX.pl proszę o waszą pomoc, moja wiedza niestety póki co jest niezbyt duża:) dzięki! Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez elnathei błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) 1. Rower dobiera się do wzrostu. Podaj wzrost i zmierz przekrok. 2. Po całym kraju szukasz roweru za 2500? Cytat Rower szosowy Specialized Opacz Kolonia • OLX.pl Antyk Cytat Szosa kolarzówka Haibike Ultegra carbon ok. 7.9 kg +gratisy Milicz • OLX.pl Trochę mniejszy antyk ale i tak 10 lat+. Niskiej klasy koła ale za to karbonowa rama co powinno być spoko ale jest "mały" haczyk - stoi na oponach 23c a tam z tyłu już nie ma miejsca na większy balon, będzie strasznie twardo, generalnie odeszło się już od opon w tych rozmiarach z uwagi na o wiele niższy komfort względem 25/28 i brak realnych zysków w osiągach Cytat Rower szosowy Cannondale caad9 Biłgoraj • OLX.pl Antyk Cytat Rower Szosowy Centurion Hyperdrive rozm. 56 Żerniki Wrocławskie • OLX.pl Dobry osprzęt, pancerne koła na dobrych piastach. Nie da się kupić za te pieniądze nic lepszego Cytat Rower szosowy Specialized Allez Skorzeszyce • OLX.pl Może być, porównywalny z poprzednim, trochę gorsze koła. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Mihau_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi