Cross90 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 @Mihau_ ceny i osprzęt wyglądają bardzo korzystnie... tylko znowu pozostaje problem doboru rozmiaru, tutaj wszystko online, jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 Baranki to zupełnie nie moja bajka, ale jesteś @Cross90 pewny, że chcesz szosę? Tak tylko pytam, bo patrząc na to jak "obładowałeś" swojego crossa sakwami i sakiewkami oraz na pozycję za kierownicą to musiałbyś drastycznie zmienić swoje nastawienie do jazdy 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 @chudzinki chyba do tego dojrzałem😉 poza tym nie pozbywam się crossa😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 19 minut temu, Cross90 napisał: @Mihau_ ceny i osprzęt wyglądają bardzo korzystnie... tylko znowu pozostaje problem doboru rozmiaru, tutaj wszystko online, jakieś rady? Ciężko ci doradzać rozmiar kiedy nie podałeś żadnych swoich parametrów. Rady? Jeśli biorąc pod uwagę wzrost i przekrok okazuje się, że powinieneś jeździć na 56 to bierzesz 56 i nie ma żadnego znaczenia, że sobie usiadłeś na minutę na 58 i ci "było wygodnie". Szosa to nie cross, trekking czy inne rekreacyjne mtb, jedziesz w pozycji wymagającej dla ciała, każdy centymetr ramy ma ogromne znaczenie dla odczuć z jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaR. Napisano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2023 W dniu 27.04.2023 o 09:16, spidelli napisał: Piszę o sobie. Jako laik bałbym się używanego carbonu. Nie bylbym w stanie ocenić stanu ramy. Sporo tu było historii okazji w carbonie, szczególnie sensacyjna z jedną Koleżanką w roli głównej (pozdrawiam Kasiu 🙂). Dziękuję pozdrawiam Cię również mój drogi.. ale muszę poprawić Cię -to było alu i chwalę "Boga" , że ten canyon był uszkodzony bo dzięki temu i dzięki Mihau_-owi mam zajefany rower którego bym w życiu sama nie wyszukała. Używki już nigdy w życiu - chyba , że od "Swojego' kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Maja 2023 Udostępnij Napisano 1 Maja 2023 Moja konfabulacja, przepraszam Za dużo tych wątków było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi