rae0113 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Dzień dobry. Proszę o pomoc bo już mi się głowa gotuje od zastanawiania się. Czy taki rower warto wziąć za 3000 zł (nowy ze sklepu). Mam do kupienia ostatnią sztukę w tej cenie. https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-gorski-mtb-indiana-x-pulser-6-9-m21-29-cali-meski-czarny Jazda głównie na ścieżkach rowerowych plus od czasu do czasu krótkie przejażdżki po lesie. Żadnego skakania itp. Wiem, że w porównaniu do modeli z roczników poprzednich trochę biedniejsza specyfikacja (brak powietrznego amortyzatora, trochę gorsza korba). Rama 21, koła 29. A może jakaś alternatywa w podobnych pieniądzach albo ciut drożej? Rockridery odpadają, brzydkie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Za 3k w dzisiejszych czasach może być. Choć czemu podają wagę 16kg? Z czego aż tyle się wzięło? Powinno być ze 2kg mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi