DzejkiBejki Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cześć, Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć jakie torque capy musiałbym użyć z piastą novatec 791sb? Przekopałem cały internet chyba i nie mogę nic znależć widziałem wiele tematów ale nic konkretnego, wiem że do innych piast są dedykowane torque capy ale nie do novateca, bynajmniej ich nie widziałem. Wiem, wiem.... Torque capy nie są konieczne ale poprawi to sztywność przodu za stosunkowo niewielką cenę więc czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 @DzejkiBejki Kuba Zadzwoń do Łukasza ( https://fitwheels.eu ) na pewno pomoże w tym temacie ... Ja nie wiem, czy są dedykowane takie podkładki pod piasty Novatec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 @_Piotrek Dzięki na pewno dryndnę, nie muszą być dedykowane dopóki jakieś będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Nie ma do Novatec`ków. Kiedyś intensywnie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 @KSikorski A to ciekawe, novatec podeslal mi cos takiego https://www.eshop.novatecwheels.eu/eshop/side-cap-torque-front-al-blk-l-r-247x31x65-for-rs-1-for-d791sb-15-b15-xds642sb-b15/p-329563.xhtml Szajbajk też miał coś u siebie na filmiku ale z nim nie ma kontaktu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Faktycznie. Niby piszą, że do RS-1 tylko, ale biorąc pod uwagę że mogli tego nie aktualizować od 8 lat... ma prawo pasować. Średnica 31mm by się zgadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Zamówiłem, z przesyłką 70zł także nie majątek a nóź widelec 🤷🏼♂️ Model piasty ( ten nowszy ) jest z 2016 także wiekowo by się zgadzało 🤔 za kilka dni, pewnie po majówce przyjdzie, przekonamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 26 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 16 godzin temu, KSikorski napisał: Faktycznie. Niby piszą, że do RS-1 tylko, ale biorąc pod uwagę że mogli tego nie aktualizować od 8 lat... ma prawo pasować. Średnica 31mm by się zgadzała. Właśnie dostałem odpowiedź od SJS cycles, taki tam sklepik w UK, Odpisali mi że wzieli piastę jak moja, czyli d791sb, wzieli te torque capy które podesłałem wyżej i działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 9 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 Jakby ktoś szukał, to tak, działają. Właśnie odebrałem toruque capy, sprawdzałem, pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 10 Maja 2023 Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 One są tylko pierścieniem centrującym, czy tez jest przez nie przenoszony docisk widelca na oś piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzejkiBejki Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca @KSikorski Ani to - ani to, mają poprawić sztywność, bez nich można bez problemu śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi