pawelchc Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam. wymieniam cały napęd mam pytanie czy to prawda że suport hollowtech jest lepszy niż octalink, czytałem że hollowtech'a się lepiej reguluje i jest sztywniejszy dodatkowo jest trochę większy wybór - W tej chwili mam suport octalink i się zastanawiam czy jest sens wymieniać jak na razie nic się nie dzieje to tylko tarcze wymienić korba FC-M540 dzięki Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez pawelchc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Oczywiście, że jest lepszy. Tylko dla samej lepszości nie warto pakować kilka stówek, jeśli obecny działa i nie masz z nim problemów typu brak sztywności czy trwałości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Dopóki działa to nic nie rób. Jak się rozleci to kup HT2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 https://allegro.pl/oferta/korby-shimano-fc-m540-octalink-175mm-44-32-22-266-12680231233. Cena używki pozostawia wiele do życzenia, gdzie w tej cenie można kupić deore pod ht2 Ale jest rozbieralna, można nawet konwertować do napędu 1 x X z zębatką NW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelchc Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Ok. Dzięki.To wymieniam same blaty Można coś tam dopłacić do lepszych części ale żeby to miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal_z_Jury Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 Cześć. Jak chodzi wszystko ok i jesteś zadowolony to zostaw. Kasa się przyda jak coś się zużyje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi