xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Szukam roweru głównie i wyłącznie do jazdy na równym asfalcie, ściezce rowerowej. Dystans głównie do pracy 30km, weekendowo trasa 100-150km. Preferuje szybka jezde. Zastanawiam się nad modelami: Giant Attend RS 3 GTS Giant Roam Disc 4 Kross Esker 1.0 Kross Esker 4.0 krx Kross Vento 2.0 krx Trek FX 1 Merida Speeder 200 Merida Speeder 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Eskera 1 masz tutaj w miarę sensownej cenie (2789 zł) ale została już tylko L'ka, 4000 za to nie dawaj.. https://www.greenbike.pl/rower-gravel-kross-esker-10-mix-rozmiarow-gratis-p-6730.html Wszystko z "krx" możesz spokojnie z góry odzrzucić, to ulepy na częściach z Aliexpress. Te fitnessy sam nie wiem.. strasznie biedny osprzęt przy takim budżecie nawet jak na "obecne czasy". Edit: Z Fitnessów masz jeszcze Marina Fairfax 3 w tym budżecie. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 No właśnie na porządną szosę/gravela budżet zdecydowanie za mały, a nie chciałbym kupować żadnego MTB lub górala skoro nie mam zamiaru w ogóle jeździć w terenie. A jakiś inny rower lub może jakiś trekkingowy/hybrydowy/crossowy też by się nadawał na takie trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Jeśli odpowiada ci napęd 1x to może Muirwoods albo Trek DS3 Gen4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Właśnie do 1x niezbyt jestem przekonany. Ale dzięki za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Cytat Właśnie do 1x niezbyt jestem przekonany @xDarcio jeżeli masz płasko, to napęd 1x jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi