xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, Poszukuję roweru do 3000zl, ewentualnie te 500zl mogę dopłacić. Szukam roweru głównie do dojazdu do pracy 30km. Weekendowo trasy +/- 100km. Głównie szosa/asfalt/ściezka rowerowa, wykluczam kompletnie jazdę po lesie, drogach polnych. Z jakiś dodatkowych informacji to bardziej lubię przycisnąć jak jeżdżę niżeli powoli jeździć, rower może być używany, ale wolę nowy, gdyż nie chce się ładować w dodatkowe koszty. Rower wolę kupić stacjonarnie, bo chciałbym się do niego przymierzyć czy w ogóle będzie mi pasował. Na typowej szosie nigdy nie jeździłem, poprzedni mój rower to MTB. Wzrost 182cm, 95kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Poszukaj roweru fitness./hybrydy, np. merida speeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 To w grę wchodzi wtedy tylko Merida Speeder 200, dzięki za odpowiedź. Sprawdzę ten rower, chyba, że ktoś może się o nim wypowiedzieć czy jest warty uwagi, albo czy w tym przedziale cenowym można znaleźć również coś ciekawego/lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Zastanawiam się jeszcze nad Giant Roam Dość 4, Attend RS 3 GTS, Kross esker 1.0, esker 4.0 krx, Vento 2.0 krx oraz Trek FX 1. Któryś z tych rowerów ma sens lub jest godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Birui Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Ogarnij sobie Treka FX3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi