xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Napisano 23 Kwietnia 2023 Witam wszystkich, Poszukuję roweru do 3000zl, ewentualnie te 500zl mogę dopłacić. Szukam roweru głównie do dojazdu do pracy 30km. Weekendowo trasy +/- 100km. Głównie szosa/asfalt/ściezka rowerowa, wykluczam kompletnie jazdę po lesie, drogach polnych. Z jakiś dodatkowych informacji to bardziej lubię przycisnąć jak jeżdżę niżeli powoli jeździć, rower może być używany, ale wolę nowy, gdyż nie chce się ładować w dodatkowe koszty. Rower wolę kupić stacjonarnie, bo chciałbym się do niego przymierzyć czy w ogóle będzie mi pasował. Na typowej szosie nigdy nie jeździłem, poprzedni mój rower to MTB. Wzrost 182cm, 95kg. Cytuj
Mihau_ Napisano 23 Kwietnia 2023 Napisano 23 Kwietnia 2023 Poszukaj roweru fitness./hybrydy, np. merida speeder Cytuj
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Napisano 23 Kwietnia 2023 To w grę wchodzi wtedy tylko Merida Speeder 200, dzięki za odpowiedź. Sprawdzę ten rower, chyba, że ktoś może się o nim wypowiedzieć czy jest warty uwagi, albo czy w tym przedziale cenowym można znaleźć również coś ciekawego/lepszego. Cytuj
xDarcio Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Napisano 23 Kwietnia 2023 Zastanawiam się jeszcze nad Giant Roam Dość 4, Attend RS 3 GTS, Kross esker 1.0, esker 4.0 krx, Vento 2.0 krx oraz Trek FX 1. Któryś z tych rowerów ma sens lub jest godny polecenia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi