mdziam78 Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Cześć, Mój rower to 20 letni Kelly's Magnus, w sumie tyle lat na nim jeździłem gdyż bardzo mi pasował, ale niestety 4dycha pękła, nadwaga, kręgosłup... itd. Mam dwa pomysły: Przebudowa mojego roweru poprzez zmianę mostka, kierownicy, opon... Z racji stanu korba, suport i przerzutki... Czyli prawie wszystko poza ramą i amortyzatorem. Chciałbym poziom Alicii - jeżdżę rekreacyjnie kilkaset km/rok, bardzo chciałbym tarczowe hamulce. I tu pytanie. Co i jak? Jeżeli powyższe nie ma sensu i koszt przeskoczy dobry rower trekkingowy to MTB pójdzie do piwnicy, a trochę mi go szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi