krzysiekgrwn Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Cześć, pytałem już swego czasu o rower dla żony, stanęło na Marin Larkspur 2, wówczas go nie kupiliśmy bo zniknął. Teraz znów szukamy czegoś dla mojej żony, ale chyba ten Larkspur mimo że jest w sumie idealny to chyba ciut za ciężki...bo waży ponad 14 kg.. z drugiej strony ja jeżdżę na Eskerze 6, i na tyle ile to możliwe chciałbym żeby żona nie musiała się męczyć za mną. Czy znajdę taki rower? Jedyny teren gdzie się wypuścimy razem to jakiś szuter i ścieżki lesne oraz asfalt. Bez skakania i bez jazdy po korzeniach. Czy znajdę jakiś model z jednym blatem z przodu (ona nie patrzy na przekosy) i z w miarę szybkimi przełożeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Cytat z w miarę szybkimi przełożeniami? Żeby szybko jechać trzeba generować odpowiednią moc. Praktycznie każdy rower jaki jest na rynku pozwala przy normalnej kadencji jeździć po 40kmh Popatrz sobie na treka fx3. Katalogowo 5500 ale ci pewnie do tych 5 zejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi