kemot1974 Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Cześć Wszystkim, pytanie do Wszystkich osób mogących wypowiedzieć się w temacie roweru elektrycznego dla kobiety. Chciałbym kupić nowy rower elektryczny w budżecie do 10 000 PLN. Z informacji jakie znalazłem w internecie, forach rowerowych i gazetach branżowych skłaniam się pomiędzy dwoma modelami firmy UNIBIKE: OPTIMA – Unibike Polski Producent Rowerów SWIFT – Unibike Polski Producent Rowerów Z tego co przeczytałem, UNIBIKE oferuje jeden z najkorzystniejszych współczynników : jakość/cena/wyposażenie Czy są na forum osoby posiadające jeden z tych dwóch modeli i mógłby się wypowiedzieć w temacie ? Drugie pytanie dla osób posiadających inne marki, co ewentualnie powinienem jeszcze brać pod uwagę w tym budżecie i dlaczego ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) Mam nadzieje, że widziałaś wagę tych rowerów- 27 kg 🤔 Jeżeli masz garaż i nigdzie tego roweru nie będziesz wnosić to ok. Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez Kettler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Świadomy wybór, mam garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Możesz jeszcze popatrzyć na rowery firmy Ecobike, też polska firma będąca od ładnych paru lat na rynku i specjalizuje się w elektrykach 😁 https://www.ecobike.pl/produkt/763/rower-elektryczny-ecobike-d2-city-menthol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi