Maciej90 Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Sprzedaję mój stary rower. Temat raczej dla pasjonatów retro MTB. Podejrzewam, że najprędzej to pewnie pójdzie na części. Dostałem info w profesjonalnym serwisie, że mogą być coś warte i znaleźć amatora. Postarałem się najważniejsze detale zawrzeć na zdjęciach. Nie mam pojęcia ile to może być warte. Rzucam cenę 1000 zł, ale proszę o propozycję na priv. Chętnie spróbuję odpowiedzieć na dodatkowe pytania. Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 Raczej będę sceptyczny co do ceny - sąsiad właśnie niedawno kupił na targu trochę podobny rower do jeżdżenia po wsi, tyle że na pełnym STX z końca lat 90-tych. I to firmowy - Wheeler - bo Twój to podróba Scotta - jak kiedyś był sprzęt RTV Panascanic. Oczywiście nie wiedział co kupuje - dopiero mu uświadomiłem że udało mu się kupić prawie niezniszczalny rower. Zobacz zresztą w moim garażu Anlena Sable - jak ktoś by Ci dał za ten rower 1000zł to ile mój by był wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 Oryginalny Scott na Xt za mniejsze pieniądze: NIEMIECKI MTB SCOTT ALU RAMA - 896542 - 13452966982 - Allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi