Tyfon79 Napisano 2 Kwietnia Napisano 2 Kwietnia Enduro to nie są zabawy typu gravel czy inna szosa by się bawić z jakimiś dziwnymi wynalazkami. Powody oczywiste. Jak się już robi projekt to na czymś markowym, dobiera damper i tak dalej. Albo szuka czegoś z bliżniaczych konstrukcji, które fabryka klepie dla jakieś innej marki. Sumarycznie zabawa dla promila statystycznego w naszym kraju. Cytuj
Igisky01 Napisano 2 Kwietnia Napisano 2 Kwietnia Dzięki za pomoc z tym rocbirdem, wydaje się być świetnym wyborem. Swoją drogą szukając chińskich ram, natknąłem się na ciekawe forum, na którym jest omawiany praktycznie każdy model chińskiej ramy. Nie wiem czy komuś to potrzebne ale jak ktoś chce sobie poczytać to: chinertown.com Cytuj
Dokumosa Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia Ma 3 cechy, które jak dla mnie obniżają jego atrakcyjność do poziomu poza zainteresowaniem... Mullet bez możliwości wsadzenia dużego koła (mogliby chociaż opcjonalnie sprzedawać widelec pod takie koło). Brak łożysk w linku Horsta. Masa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi