Michal_288 Napisano 17 Kwietnia 2023 Napisano 17 Kwietnia 2023 Siemano, mam pytanie czy warto dopłacać do manetki sainta (m820) z zee? Moja manetka z zee jest już na wykończeniu (ciężko przerzuca i zrzuca itd. nawet po serwisie). Czy ten saint będzie lepiej działał czy ma po prostu inne logo ale tak samo działa? Ma działać z przerzutką zee. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 17 Kwietnia 2023 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2023 Saint jest odpowiednikiem XT/XTR. Zee jest odpowiednikiem Deorki. Odpowiedź narzuca się sama. 1 Cytuj
__guest Napisano 17 Kwietnia 2023 Napisano 17 Kwietnia 2023 43 minuty temu, Michal_288 napisał: Siemano, mam pytanie czy warto dopłacać do manetki sainta (m820) z zee? Moja manetka z zee jest już na wykończeniu (ciężko przerzuca i zrzuca itd. nawet po serwisie). Czy ten saint będzie lepiej działał czy ma po prostu inne logo ale tak samo działa? Ma działać z przerzutką zee. Całkowicie inna klasa, całkowicie inaczej działa, grupa Saint do rowerów grawitacyjnych, najlepsze rozwiązanie od Shimano ... Cytuj
Michal_288 Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) @_Piotrek Faktycznie, poszukałem trochę w internecie i wiele lepsze jest. Jest na łożysku, bardziej osłonięte od kurzu no i podwójne zrzucanie Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Michal_288 1 Cytuj
__guest Napisano 19 Kwietnia 2023 Napisano 19 Kwietnia 2023 @Michal_288 Michał jeżeli posiadasz budżet na rowerowy progres, grupa Saint będzie bardzo fajnym progresem ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi