Michal_288 Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Siemano, mam pytanie czy warto dopłacać do manetki sainta (m820) z zee? Moja manetka z zee jest już na wykończeniu (ciężko przerzuca i zrzuca itd. nawet po serwisie). Czy ten saint będzie lepiej działał czy ma po prostu inne logo ale tak samo działa? Ma działać z przerzutką zee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Saint jest odpowiednikiem XT/XTR. Zee jest odpowiednikiem Deorki. Odpowiedź narzuca się sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 43 minuty temu, Michal_288 napisał: Siemano, mam pytanie czy warto dopłacać do manetki sainta (m820) z zee? Moja manetka z zee jest już na wykończeniu (ciężko przerzuca i zrzuca itd. nawet po serwisie). Czy ten saint będzie lepiej działał czy ma po prostu inne logo ale tak samo działa? Ma działać z przerzutką zee. Całkowicie inna klasa, całkowicie inaczej działa, grupa Saint do rowerów grawitacyjnych, najlepsze rozwiązanie od Shimano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) @_Piotrek Faktycznie, poszukałem trochę w internecie i wiele lepsze jest. Jest na łożysku, bardziej osłonięte od kurzu no i podwójne zrzucanie Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Michal_288 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 @Michal_288 Michał jeżeli posiadasz budżet na rowerowy progres, grupa Saint będzie bardzo fajnym progresem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi