Ramp Napisano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Witam przy próbie odpowietrzenia okazało się ,że jest dziura w gumowej części hamulca prawego (tył) Przyznam się uczciwie ,że nie myślałem ,że będzie taki problem z dokupieniem (nazwijmy to) uszczelki. Okazuje się to wręcz niemożliwe! Jedynym rozwiązaniem jest Aliexpress (zamówiłem) ale przewidywana dostawa w połowie maja. I nie mam żadnej pewności ,że to będzie to ,czego oczekuję. Tu moje pytanie... może ma ktoś uszkodzoną klamkę prawą z dobrą uszczelką 105. (podobno Ultegra ma taką samą) Swoją drogą to kanciarstwo ze strony shimano, że dla głupiej uszczelki trzeba kupić całą klamkomanetkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Podzwoń po serwisach w okolicy, maja takie magiczne szuflady, w których znajdują się czasem ciekawe rzeczy inaczej nie do zdobycia. 2 razy mi już tak tyłek uratowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramp Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Dzięki... spróbuję jeszcze tej wersji, ale mam coraz mniejsze nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki67 Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Siemka, chwilę czasu już upłynęło od tego posta, ale właśnie u mnie się ten problem pojawił, i chciałbym zapytać, czy rozwiązałeś problem i jak. Zamówiłem uszczelkę na Aliexpress ale dostawa w połowie sierpnia🤦🏻♂️. Pytanie też, czy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Te membrany są bez problemu dostępne w UK, Niemczech, Włoszech oraz na ebayu. Koszt ok 50 zł za sztukę wraz z pokrywą i śrubami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi