BodzioW Napisano 15 Kwietnia 2023 Napisano 15 Kwietnia 2023 Witam i proszę o poradę. Po ostatniej przejażdżce na mojej szosówce postanowiłem zobaczyć stan opon. W przedniej oponie zauważyłem małą dziurkę. Nie wiem jak długo jeździłem z tym, bo nic się nie działo do tej pory. W każdym razie, jakbym nie sprawdził, to bym tego nie zauważył. Ciśnienie w oponie jest ok. Czy trzeba coś z tym robić? Czy na razie jeździć i się nie przejmować? Dzięki z góry za odpowiedzi. Cytuj
leejoonidas Napisano 15 Kwietnia 2023 Napisano 15 Kwietnia 2023 Podklej dziurę w oponie od wewnątrz łatką do dętek i można jeździć. 1 Cytuj
Maciek.B Napisano 15 Kwietnia 2023 Napisano 15 Kwietnia 2023 Miałem większe rozcięcie też w prawie nowej w Schwalbe. Dobrze oczyscilem i wpuściłem tam "kropelke". Po klejeniu ani śladu. Opona kończy już swój żywot, a miejsca tego rozcięcia nie da się doszukać, więc działa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi