Marcin2023 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Witam serdecznie Jakie kupić oświetlenie do miasta takie żeby było dobre nie jest że po jakiś lasach tylko w mieście przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Na przód białe, na tył czerwone 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Mam takie za ok. 20 zł ładowane z usb chyba już od 3 czy 4 lat, do miasta nic lepszego nie potrzeba. No chyba, że wolisz coś zintegrowane z odblaskiem co jest niby prawnie wymagane, mam takie w innym rowerze: - przód - tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin2023 Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Bardziej bym chciał jakieś ładowane na akumulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) To te z pierwszego linku, ładowane przez usb. Też są wersje z innymi lampkami tylnymi Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Greg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Knog plus Ładowane usb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja do miasta mam poniższy zestaw. Świetnie sie sprawdza. Przód Knogg Blinder. Jeżdżę na trybie najsłabszym i zapewnia widoczność w dzień bez problemu. Na noc mam Lumintop B01. Tył Cerberus Moon - rewelacyjna lampka. Każdy tryb można dostosować pod konkretne warunki- słabsze światło/mocniejsze światło. Korzystam w dzień i w nocy. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez vincek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi