Mod Team bogus Napisano 14 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Cześć, Poszukuję torby mocowanej w miejscu koszyka na bidon. Jedyne co do tej pory znalazłem to Fidlock. Może ktoś z Was może podrzucić coś innego, co można zamocować w miejscu koszyka na bidon? Może być mocowanie na stałe, bez opcji szybkiego demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Mowa o takiej narzędziówce? Decathlon ma taki plastikowy pojemnik a'la bidon. Dobra opcja, żeby upchnąć tam małe a ciężkie przedmioty jak narzędzia czy części zamienne. Ewentualnie stary bidon w tej roli. Bezkosztowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Dokładnie tak. Potrzebuje schować telefon i multitoola. Zerknę na Decathlon, a stary bidon nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Za bardzo takich toreb nie ma w miejscu dla bidona nie licząc faktycznie tego fidlocka. Już prędzej znajdzie się coś na górną ramę przykręcane lub na rzep. Telefon można mieć w jakieś sportowej nerce, co nawet nie poczujemy że nosimy: https://www.decathlon.pl/p/pas-do-biegania-kalenji-comfort/_/R-p-302461?mc=8560182&c=Czarny Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Mandoleran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Grubsza zabawa to te kombi-zestawy Topeak czyli multitoole Ninja doczepiane do koszyka na bidon. Wada - trzeba kupić cały szpej. No i problemu telefonu nie rozwiązuje. Do tego pojemnika z Deca smartfona nie wciśniesz. Multitool, dętka, nawet zestaw naprawczy"gluty w sprayu" - tak. Torba płetwa na ramę nie wchodzi w grę? Na gravelu tam wożę telefon, na fullu - nerka zamiennie z plecakiem. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Nie wiem czy o coś takiego chodzi, ale pojemników wkładanych do koszyka na bidon jest sporo np. Elite, Specialized, SKS, Lezyne, Topeak i wiele innych. https://www.topeak.com/global/en/product/1140-CAGEPACK-XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Przeszedłem tą drogę w ostatnim czasie, skończyło się zakupem zegarka z LTE 😂 Telefonu nie udało mi się sensownie spakować w cokolwiek minimalistycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Mogą być jeszcze tylne kieszenie w kurtce/koszulce kolarskiej. Ja lubię mieszać style 😉 Mogę też z czystym sumieniem zasugerować 4 litrową nerkę Camelbaka (dwie kieszenie po 2 litry, pomiędzy nimi kieszeń na bidon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Chociemir napisał: Nie wiem czy o coś takiego chodzi, ale pojemników wkładanych do koszyka na bidon jest sporo Miałem ten narzędziownik od Topeak'a (Cagepack bez XL), potem Fidlocka i do żadnego nie wchodzi telefon, w moim wypadku niewielki Galaxy S22. Edit: plastikowego nie brałbym pod uwagę bo telefon będzie trajkotać na wybojach. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez marcesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 aliexpress.com/w/wholesale-bike-water-bottle-tool.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi