przemekbry Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Witam. Od kilku lat jestem posiadaczem jak się okazuje niestety roweru Bulls na pasku Conti Drive System Carbon 1344. Parę lat temu zerwał mi się pasek, ledwo udało mi się go znaleźć gdzieś w Pl, wstawiłem nowy był spokój. Wczoraj zerwał się po raz kolejny i tu zaczynają się schody. Doczytałem się, że firma wypuściła wadliwą serię pasków, aż w końcu je wycofali. I nigdzie nie mogę go dostać. Może ktoś wie czy gdzieś jeszcze mogę go kupić? Wiem że mogę dopasować pasek Gates ale to są już duuuuze koszta. Może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Weź pasek w łapę i idź do jakiegoś sklepu z paskami klinowymi/częściami rolniczymi i spróbuj coś dobrać Akurat długość 1344 jest dość popularna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekbry Napisano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Dziękuję serdecznie! Nie pomyślałem o tym, jeszcze raz wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi