RabbitHood Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Dziewczyna znalazła sposób na spełnienie swoich marzeń! https://www.sport.pl/zimowe/7,110743,29652777,olimpijka-sprzedaje-nagie-zdjecia-by-wyjechac-na-igrzyska.html https://www.instagram.com/speed_skater/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Nie uważam, że jest to szczególnie gorszące. Na pewno bardziej mnie śmieszą stulejarze, którzy płacą jakiekolwiek lasce na OF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 A ja się pytam gdzie te nagie zdjęcia?! 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Jakby za darmo udostępniała to by nie było tematu😂 Chociaż i tak promka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Gdyby nie lubiła swojego ciała to jak zarobiłaby na start w igrzyskach? Ciekawe, czy podczas startu w letnich igrzyskach, planuje jechac nago? Nie zapominajmy ze Photoshop czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Zawsze mogłaby pracować na kopalni. Pytanie tylko o ile słabiej wypadłaby na zawodach poświęcając się normalnej pracy i trenując w wolnym czasie. Wprawdzie znam olimpijczyka, który w ten sposób trenował ale on tylko w bobsleju siedział więc raczej wybitnej formy nie trzeba do tego uzyskać 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Jest dorosła, nikomu krzywdy nie robi, nie wiem po co kręcić aferę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Bo to lewacki sexworking jest, pewnie do kościoła też nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Sugerujesz, że mogłaby w czasie mszy z własną tacą chodzić? Chyba taka opcja (konkurencja!) nie przeszłaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Sprzedawanie swoich zdjec jest bardziej uczciwe niz chodzenie z taca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Mnie co innego zastanawia. Jak te kilka lat temu wróciłam na rower to myślałem - poznam na szosie jakieś fajne dziewczyny, będziemy razem jeździli i będzie fajnie. Po sześciu latach - same chłopy w leginsach... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 @RabbitHood Ty jeździsz po prawej czy po lewej stronie drogi? Więc wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi