kakaowy Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzień dobry, Poszukuję roweru, którego będę wykorzystywać do częstej, rekreacyjnej jazdy po wiejskiej okolicy (parę razy w tygodniu do 100km - traktuje to jako "lekkie cardio", wcześniej myślałem nad gravelem, ale nie wiem czy w pełni będę wykorzystywać potencjał takiego roweru). Rowerem poruszać się będę w głównej mierze po asfalcie (80%, czasem niezbyt równa powierzchnia) oraz w 20% po szutrach - tereny nizinne, praktycznie wszędzie po płaskim. Również planuję, żeby w przyszłości wyruszać na dłuższe wyprawy - na start jednodniowe a później kilkudniowe, więc szukam czegoś co pozwoli mi się zapakować w sakwy. W temacie podałem, że mam do wykorzystania budżet do 8000zł, lecz wydaje mi się, że rowery z górnej półki nie muszą być koniecznie brane pod uwagę, ponieważ też będę musiał część pieniędzy poświęcić na różne akcesoria do roweru, więc w skrócie można powiedzieć, że szukam czegoś co będzie dobrym przykładem produktu cena/jakość i zależy mi na tym, żeby był komfortowy przy dłuższej jeździe. 183cm, 90kg. Wybór rowerów na rynków jest ogromny, więc czekam na jakieś sprawdzone propozycję. Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez kakaowy brak szczegółu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi