Kebap Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Witam, mam taki problem, że klocki ocierają mi o tarcze. Na początku nie klocki nie ocierały wcale, ale potem coraz mocniej. Dzisiaj coś tam zrobiłem i niby ocierają mniej, ale wciąż. Dodam, że do ocierania doszły jeszcze drobne piski. (Klocki metaliczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Spróbuj podstawowego "zabiegu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kebap Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 @piotrekek Dzięki, robiłem prawie wszystko, ale spróbuje jeszcze z ostatnim sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kebap Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Dzięki teraz już prawie w ogóle nie ociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi