maciulo1980 Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Witam forumowiczów. Mam problem z doborem bębenka do starszego modelu tylniej piasty Shimano rx100. Ma może ktoś taką wiedzę jaki będzie pasowal bębenek do tej piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Nie ma takiego wyrazu jak 'tylnia'. Tylna. Może łatwiej będzie szukać, jeśli rozbierzesz i wrzucisz zdjęcie wielowypustu po stronie korpusu piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciulo1980 Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Wybacz za błąd, moja wina🙂 A to ogarnę jak dotrze zestaw kluczy aby porozkrecac. Z góry dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Mam koło na tej piaście. W wolnej chwili mogę obfotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciulo1980 Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Super by było no ja do rozkręcania się wezmę jak dotrą narzędzia, Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Jakoś nie mogę się zabrać za to rozkręcanie, ale może poratuje cię rysunek tej piasty. Tu jest jeszcze kompendium wiedzy z rozbiórki https://www.endurorider.pl/jak-rozebrac-bebenek-piascie-shimano-instrukcja/ Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi