__guest Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 @tobo Tomku malutki błąd podczas pisania moich bazgrołów w temacie rurki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Dokumosa napisał: Tak tak... "wspaniała geometria" ale za "długa rurka podsiodłowa". "Znakomite prowadzenie przewodów" ale "boczne górne przelotki do podczepienia przewodów" "Nowoczesny i przepiękny wygląd ramy" ale wygląda jakby Kaziu po kilku piwkach pospawał ją w garażu ze starego trzepaka do dywanów. No i na co komuś amortyzator 190mm w HT? Tak się podniecasz tą kupą złomu jakbyś nigdy na prawdziwym rowerze nie jeździł. Dzięki Zenku !!! za Twój poświęcony czas na moje bazgroły, bardzo mi miło z mojej strony. Skorzystam z Twojej rady i jak będę miał kiedyś możliwość, przejadę się takim prawdziwym rowerem, tak zrobię, napisz tylko proszę, jak mam odróżnić prawdziwy rower od kupy złomu, bo się za bardzo nie znam, a chciałbym poczuć tą różnicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi