chmielik Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Witam, Panie , Panowie , nie znam się na temacie więc potrzebuję Waszej rady . Mianowicie w rowerze dziecko zniszczyło przerzutkę tylną . Jest powyginana jak i jeden ząbek w kółku przerzutki jest wyłamany. Rower był parę lat temu sprowadzony z US , jest to model Mongoose DXR 21''., Przerzutka tylna Shimano , modelu nie znam , napisane jest na niej SIS SHIMANO INDEX SYSTEM (Foto w załączniku ). Nigdzie w internecie nie znalazłem takiej , pewnie dlatego że już jej nie produkowana. I w końcu pytanie, jaką przerzutkę mogę kupić zamiennie ?. Nie chodzi mi tu o profesjonalny sprzęt ale o przerzutkę dla 8 latka który w zasadzie uczy się jednocześnie dobijając rower.Chciałbym tu znaleźć złoty środek między jakością a ceną. Która przerzutka będzie pasowała ? Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Jak ma być po taniości: https://allegro.pl/oferta/przerzutka-tylna-shimano-rd-ty300d-6-7-8-rz-sruba-12543266197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Podejrzewam, że turnej będzie działał o niebo lepiej niż ten pozagrupowy SIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Nie wiem jak ta RD-TY300 ale ja mam Shimano Tourney RD-TX800 w commuterze i działa bardzo dobrze więc dla dzieciaka do dobijania brałbym tą poleconą powyżej Shimano Tourney RD-TY300 - i tak pewnie za miesiąc czy dwa rozwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielik Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Bardzo Wam wszystkim DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi