Nial Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Relacja dość obszerna, wyszukałem dla Was ciekawostki:) Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Nial 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Super hiper ultra mega film, po mojemu najlepsza relacja jak do tej pory w temacie Bike Expo 2023 na YouTube. Fajnie, że przykładasz kamerkę tam gdzie inni nie chcą, czyli w zakamarki rowerów. Zaraz się biorę za oglądanie dalszej części filmu, początek już co nieco zobaczyłem, jest klimat rowerowy u Ciebie. Gdybyś Konrad kiedyś jeszcze nagrywał takie relacje rowerowe, możesz pominąć wszelkie rowery szosowe / wyprawowe i nagrywał wyłącznie rowery takie bardziej normalne Freeride - Enduro ( w pełni zawieszone oraz Hardtail ) Ten rower wyprawowy na początku filmu, nawet mi się podoba, aż dziwne w moim przypadku Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez __guest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Jest ciekawy, próba podejścia do rowerów wyprawowych przez markę się z tym nie kojarzącą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi