Thomass13 Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Ja tam też kupując na odległość nie widząc ramy osobiście też bym nie kupił takiej używanej. Jedno to kwestia estetyczna a drugie bo nowa jednak. Ja też nie wiem czy bym nie szukał ramy pod koło 26 cali jak by mi rama pękła że zwzględow na amortyzator, i koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) @Thomass13 Wydałbyś 5000 zamiast 500 bo koła 29"? Zwłaszcza kiedy masz przyzwoity amor i koła które zejdą za grosiki, bo 26"? I w sumie musisz wymienić wszystko, bo i napęd zajechany, i współczesne nowe ramy biorą tylko 1xX itd? Wiesz, mam i 29" i 26" i nie uważam, że różnica na korzyść 29 jest AŹ TAKA. Toczy się to trochę lepiej, albo przynajmniej daje taki feeling, ale czy 4500zł lepiej? Tutaj bym polemizował. Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez uzurpator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Nie zdecydowanie nie wolałbym ramę kupić za 500 i przełożyć wszystko i dalej jeździć na kole 26. Na pewno nie pozbędę się swojego 26 ze względów że skrecalem w nim każda srobke i nie oszczędzałem na częściach. Gdybym miał kupować rower na kole 29 cali to jako kolejny jak już 3 rower bo drugi to szosa na kole 28 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areckiwi Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Jednak zostanę przy ramie 26 tansza wersja 🤓i pewnie któraś z tych mosso ma 5 lat gwarancji a accent 2 lata pozostałe to używki wiec równie dobrze moga pęknąć w niedługim czasie . Wielkie dzięki za pomoc i ukierunkowanie mnie . Za rok mam urodziny okrągłe to wtedy pomyśle o lepszym rowerku 🤓 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Bierz 639XC FALCON III, fajna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areckiwi Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Ale na Allegro jest tylko rozmiar 16 muszę poszukać gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Wszystkie rozmiary i kolory są na stronie cyclosport'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areckiwi Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Patrzyłem ale jest tylko 16 w tym modelu jutro do nich przedzwonię ale myśle ze będzie ciężko … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areckiwi Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Godzinę temu, KSikorski napisał: Bierz 639XC FALCON III, fajna jest. Na stronie cyclosport są te ramy falcon tylko w rozmiarze 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Faktycznie, kilka dni temu jeszcze było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Areckiwi napisał: Na stronie cyclosport są te ramy falcon tylko w rozmiarze 16 Fajna ta rama mosso w kolorze czarno- białym. A takie pytanie czy to presfit czy zwykłe miski wkręcane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areckiwi Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Witam niestety dzien dzisiejszy nie przyniósł mi dobrych wiadomości . Mianowicie po zmierzeniu ram rowerowych mosso są za małe 😫potrzebuje większe… a na alledrogo nie ma i na cyklosport również, pozostaje używki choć nie jestem przekonany i na razie nie znalazłem wiec chyba jednak rower rozbiorę i kupię 29 . Sprzedawca pokazał i polecił mi Trek x-caliber 8 2022 r . ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Mniejszych niż 20" już nie ma, ale może (komuś) podpasuje: Rama Merida O.nine Pro Xt-Edition Carbon, RAMY e-bmx.pl Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi