tobo Napisano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Szukam opinii o łańcuchach Sram PC XX1. Interesuje mnie też porównanie do innych sramów jedenastobiegowych, szczególnie pc 1110 i 1130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaraab Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 SRAM-owskie XX1, generalnie najwyższe linie, są świetne. Trwałe. Mało podatne na naciąganie. Łańcuch u mnie wytrzymuje wytrzymuje spokojnie sezon nawet dwa ostrego ścigania i treningów i kaseta przyjmuje nowy. W testach jak robiliśmy też wypadał świetnie. Jeszcze Campagnolo wypadały bardzo dobrze ale to we wcześniejszych napędach dziesiątkowych. Nie wiem jak dwunastkowe i trzynastkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Sezon albo dwa ścigania, czyli ile km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaraab Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 ok 10-15tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi