kamilodirt Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Siema, ostatnio na trasie dostrzeglem gwoździe wbite w deskę. Było by to półbiedny gdyby nie to ze były przykryte lisicami... Spotkaliście się z tym? czy tylko u mnie takie niespodzianki? (zdaje sobie sprawę ze to na crssowców ale wciąż jest to niebezpieczne dla pieszych jak i rowerzystów.) Pytanie trochę bez sensu, ale drugi raz się z tym spotkałem i chciałem zapytać jak to wyglada u was. Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez kamilodirt błąd w ortografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Może to był zimujący jeż? 😬 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 no nie, gdy zobaczyłem to, to posłem to sprawdzić i to nie był jeż dodatkowo było to na środku ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Oczywiście że na crossowców. Idiotów nie brakuje. Z linkami rozwieszonymi się nie spotkałem, ale żerdzią (ściętym cienkim ale długim drzewem) ustawioną na wysokości głowy, za zakrętem, tak że nie było widać już się spotkałem. Zgłaszaj coś takiego na policję, może jeśli więcej osób zareaguje to jakoś tego osobnika znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Zabrałeś ze ścieżki czy przykryłeś grubszą warstwą liści? 😉 Telefonu nie nosisz, zdjęcie byś zrobił to bym ocenił jakość wykonanej zasadki gdyż lubuję się w deskach i gwoździach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Ale zgłaszać na policję co? Idiotów na cross-ach? Czy deskę z gwoździami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Btw, jak wygląda deska przykryta Do tego w liczbie mnogiej? 🥹😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, MikeSkywalker napisał: Oczywiście że na crossowców. Idiotów nie brakuje. Z linkami rozwieszonymi się nie spotkałem, ale żerdzią (ściętym cienkim ale długim drzewem) ustawioną na wysokości głowy, za zakrętem, tak że nie było widać już się spotkałem. Zgłaszaj coś takiego na policję, może jeśli więcej osób zareaguje to jakoś tego osobnika znajdą. Dzisiaj, kiedy większość motocyklistów spod znaku enduro/hard enduro używa mousse, tire-balls czy Tubliss, takie zasadzki jawią się jako mało skuteczne... 🙄 Chociaż jeżdżąć na MTB też już spotkałem się z niechęcią ze strony nordik-łokingowców. Kto to wie... Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Może grzybiarz zgubił drapak do pleców, szukacie sensacji. 🥹😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Na pewno będzie to niepopularna opinia ale sam kiedyś podobną deskę (a nawet dwie) wykonałem i umieściłem w koleinach kiedy ktoś zaczął jeździć po mojej działce mimo. że droga jest wyznaczona 2m obok tylko nierówna i poryta przez terenówki czy traktory. W odróżnieniu od tabliczek czy taśm zadziałało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Własność prywatna - rzecz święta 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 wrócę tam jutro to zrobię zdjęcie jak to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 https://autokult.pl/pulapka-z-gwozdziami-na-auta-wyjasniamy-czy-to-legalne-na-prywatnej-drodze,6886508386749344a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi