Qrak1985 Napisano 4 Kwietnia 2023 Napisano 4 Kwietnia 2023 Witam, Jestem świeżym użytkownikiem gravela (Kross esker 2.0 MS) - rower ma sztywne osie. Chciałem złożyć drugie koło (mam wolne koło z osią przelotową - piasta shimano fh-tx505) aby podpiąć go do trenażera Tacx Flow Smart i tu moje pytanie. Czy uda mi się tego typu koło podłączyć do tego roweru (koło na szybkozamykacz do ramy pod sztywna oś)? Czy gryzie się to na tyle że trzeba kupić drugie koło? Cytuj
KSikorski Napisano 4 Kwietnia 2023 Napisano 4 Kwietnia 2023 Trzeba kupić drugie koło, a najlepiej to trenażer direct drive. Cytuj
Qrak1985 Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Docelowo pewnie taki trenażer kupię ale obecnie mam pożyczony ten, więc po kosztach próbuje się dostosować 😉 w sumie mogę tylko oponę zmienić 😉 Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Qrak1985 Cytuj
KSikorski Napisano 4 Kwietnia 2023 Napisano 4 Kwietnia 2023 Cytat w sumie mogę tylko oponę zmienić 😉 To będzie najbardziej wydajne ekonomicznie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi