Pawel_M Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Hej! Mam pytanie dotyczące roweru z tytułu. Czy jeśli zabiorę go na jakieś małe hopki to czy da rade? Teoretycznie widziałem jak ktoś go brał na tego typu rzeczy, ale nie wiem jak to w praktyce wyjdzie. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Wygląda na rower, który powinien to przeżyć. Przynajmniej dopóki nie zrobisz czegoś bardzo głupiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuvoxi Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Da rade na spokojnie, tylko uważaj bo to jednak nie dirt ale naprawde dobry rower masz zazdro 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_M Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) 😁 2 godziny temu, Kuvoxi napisał: Da rade na spokojnie, tylko uważaj bo to jednak nie dirt ale naprawde dobry rower masz zazdro 😆 Dzięki i będę uważać😉 Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Pawel_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi