KSikorski Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 16 godzin temu, TheJW napisał: Niestety wycięcie tego fragmentu z całego treningu przerosło możliwości moje i znanych mi aplikacji... Dej gpx`a to wytnę to w locusie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 @Misiek94 @vincek udało mi się zrobić jedynie segment na Stravie. Garmin Connect, Komoot i Locus nie mają możliwości "wycięcia" fragmentu trasy, musiałbym ręcznie stawiać milion punktów i usuwać pozostałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 @TheJW jest git, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 8 godzin temu, TheJW napisał: Locus nie mają możliwości "wycięcia" fragmentu trasy, Jak nie jak tak 😄 cały ślad carpatii szatkowałem na poszczególne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 @TheJW i co dalej z Mario będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Nie wiem i przestałem się tym interesować. Pojawiły się pieniądze od gminy, więc z zajawki grupy osób zrobiła się "komercyjna" inwestycja i kombinacje... Trasa którą linkowałem nie istnieje już w takiej formie (zero zaskoczenia, standardowo przynajmniej dwa razy w roku pan pomysłodawca zmieniał jej przebieg), w dodatku nie jest już pętlą, tylko podzielono ją na dwie "sekcje". Naturalne single straciły urok po wykarczowaniu wszystkich krzewów i mniejszych drzewek na 3-4 metry szerokości. Usunięto wszystkie naturalne przeszkody jak np. zwalone drzewa, przez które się skakało lub przejeżdżało. Za to co kawałek są poukładane stosy kłód ze ściętych specjalnie po to drzew...taka imitacja przeszkód. A! Jeszcze wykopali kilka dołów wyglądających jak leje po bombach. Jak ktoś jedzie pierwszy raz i wjedzie za szybko lub się ich nie spodziewa, to leci na ryj. Przejechałem to tylko raz w nowej wersji i prędko nie wrócę. Standardowo, ktoś przedobrzył i wyszło jak zwykle. A że wjechała na stół publiczna kasa, to już w ogóle... Edytowane 10 Grudnia 2023 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi