Uvex06 Napisano 2 Kwietnia 2023 Napisano 2 Kwietnia 2023 Hejka. Chce zacząć przygodę z triathlonem, ale nie mam niestety roweru do tego a moj mtb się raczej nie nadaje. Poszukałem trochę i wstępnie upatrzyłem sobie Meride Sculture 4000/5000 wersja używana zależy co się trafi. Dodam również ze nigdy na takim rowerze nie jeździłem. Czy to będzie dobry wybór czy raczej szukać czegoś innego. Nie wiem na ile to ważne ale wazę 70 kg i mam 174cm wzrostu. Cytuj
Mihau_ Napisano 3 Kwietnia 2023 Napisano 3 Kwietnia 2023 Zmierz też przekrok, będzie wiadomo czego ewentualnie unikać Cytat Poszukałem trochę i wstępnie upatrzyłem sobie Meride Sculture 4000/5000 wersja używana zależy co się trafi. Używany rower za 5k powinien mieć 11 rzędowy napęd i karbonową ramę, trzeba brać pod uwagę ogólny stan techniczny danego egzemplarza. Nie ma sensu skupiać się na konkretnym modelu, który totalnie niczym na tle reszty się nie wyróżnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi