kamilodirt Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Cześć rozważam zakup stojaka rowerowego w budżecie 200zl co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Ja mam taki z Lidla, mieści się w zakładanym budżecie i daje radę choć wielu tu na forum go krytykuje. Jak bym szukał dzisiaj to bym wolał taki z nogami jak ten na załączonym zdjęciu bo zajmuje mniej miejsca bo rower wisi nad tymi nogami i nie ma nic z tyłu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Wałkowane milion razy, lidl albo jula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Dokładnie jak wyżej. Nie kupiłem tego stojak z lidla a dokładniej rodzaju stojaka przez nogi .nawet nie dlatego że są z 4 stron tak samo długie tylko jak będę chodził w okół roweru to na pewno zawadze się się o jedna z nich 😁 ten stojak kupiłem w netto za 49 zł wyprzedaże były. Mam go już z 4 lata super się sprawdza 1 minutę temu, Mihau_ napisał: Wałkowane milion razy, lidl albo jula Lidl już nie jest nawet konkurencyjny cenowo strasznie podrożały. W sumie nie wiem ile kosztują inne pewnie też podrożały 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 @revoltadzisiaj to chyba nic tańszego niż lidl za 179 nie ma na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Może masz rację nie śledziłem cen bo nie potrzebuje stojaka .wiem tylko chodząc po Lidlu po spożywkę że kosztował chyba 110 zł teraz jak mówisz 180zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 To już dawno nie śledziłeś;P Przez 2-3 ostatnie lata był po 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 😵😵😵😵😵 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Stojaka z Lidla używa nawet Sam Pilgrim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Co wy tam towarzyszu @revoltaGoogla nie macie czy jakiś rodzaj fetyszu uprawiacie, im mniej wiem tym lepiej 🥹😀😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 No niby mam .kilka lat temu jak szukałem stojaka .patrzyłem na ceny stojaków, konsultowałem się z Wujkiem Google, i technicznie wybrałem taki jak najbardziej MI pasuje i podzieliłem się tym w tym poście ale na ceny już nie zwracałem uwagi .naprawdę jeżeli chodzi o lidlowski stojak zatrzymałem się na cenie 110zl .a wczoraj patrzyłem na stronie lidla wyskoczyło mi 229 zł 😵😵😵😵😵nie dałbym za niego tyle kasy, no ale inne też podrożały tak więc lipa cenowa ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 stojak z Lidla 20sierpnia 2022 kosztował 149zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 https://allegro.pl/oferta/stojak-serwisowy-rowerowy-obslugi-rowerow-do-30kg-12444193991 Jest też Jest dziś w czym wybierać. @Greg1ten co pokazałeś to bike hand i widzę go na stronie po niecałe 500 zł. @kamilodirtto że był to był i jest na allegro za 191zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 widziałem jakiś z decathlonu za 250 więc zastanowię się nad nim, byle by utrzymał rower i hulajnogę elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Miliony much korzysta więc nie wiem skąd obawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Tutaj jest całkiem ciekawy i rozbudowany wątek stojakowy => Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Sobek82 napisał: @Greg1ten co pokazałeś to bike hand i widzę go na stronie po niecałe 500 zł. Wiem, że ten przekracza budżet ale chodziło mi tylko i wyłącznie o pokazanie lepszego (wg mnie) rozwiązania z nogami, bo mam ten z Lidla z czterema nogami i obchodząc stojak od tyłu czasem się potykam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Sobek pokazał tańszy wyżej z takimi samymi goleniami, mam używam, chwale sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 2 godziny temu, kamilodirt napisał: stojak z Lidla 20sierpnia 2022 kosztował 149zl... Też mam taki stojak, cena naprawdę atrakcyjna. A wygoda serwisowania jest tego warta, myślę że i 200 zł było by warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 200 tonjuz było wychodzi na to . https://www.lidl.pl/p/crivit-stojak-montazowy-do-roweru-skladany/p100360836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 4 nogi + niedziałające obracanie roweru na stojaku (nie trzyma się) to chyba największy minus. Poza tym jak komuś tego nie trzeba to całkiem spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 Złej baletnicy ... Koło moszna kupić za 100 zł i za 2000 zł Tak samo jest ze stojakami i zwykłą kajzerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2023 59 minut temu, Eathan napisał: 4 nogi + niedziałające obracanie roweru na stojaku (nie trzyma się) to chyba największy minus. Poza tym jak komuś tego nie trzeba to całkiem spoko opcja. U mnie wszystko działa, kupiłem jakiś rok temu za 149 zł. Spojrzałem i teraz w sklepie online jest po 229 zł. To już bym się za czymś innym chyba oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 @bastard83 niedziałające w sensie, że obrócony rower opada z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Spoko, u siebie nie zauważyłem czegoś podobnego, ale fakt że trzeba tę gałkę mocno dokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi