nbk Napisano 2 Kwietnia 2023 Napisano 2 Kwietnia 2023 Dziś przedstawiam wycieczkę "z moich rejonów" gdzie przejeżdżam po wielu miastach i atrakcjach na Górnym Śląsku - to właśnie tutaj mieszkam, w Katowicach. Na Śląsku jest co zwiedzać, a pewną część atrakcji prezentuję właśnie w tym filmie. Przejeżdzam przez takie miejscowości jak Katowice, Tychy, Łaziska Górne, Czerwionka-Leszczyny, Rybnik, Rydułtowy, Racibórz, Kuźnia Raciborska, Rudy, Gliwice, Ruda Śląska, Bytom i Chorzów. Jednocześnie jest też potencjał na więcej filmów z moich okolic 3 Cytuj
walasek Napisano 2 Kwietnia 2023 Napisano 2 Kwietnia 2023 Uwielbiam takie trasy rowerowe. Polecam wycieczkę szlakiem śląskich wież ciśnień. Już wkrótce podzielę się materiałem. Cytuj
mmoorroo Napisano 4 Kwietnia 2023 Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Fajny filmik, dodatkowo przejeżdżałeś przez moje miasto . Ostatnio oglądałem większość Twoich filmików podczas ćwiczeń na orbitreku jak pogoda nie pozwala na rower. Powodzenia w dalszych wycieczkach. Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez mmoorroo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi