hejahej Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Przypedalowywuje, potem ciagne ugnietymi lokciami kierownicę, staram sie je wyprostować i koło szybko opada, za mało się odchylam do tyłu czy muszę wiecej pedałować? Obstawiam ze to drugie bo rzeczywiście trochę za malo sie odchylam ale mam taka barierę ze po prostu nie mogę bardziej, cwicze prawie codzieennie od 3 mies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Wyżej siodełko ułatwia sprawę. Żeby zbliżyć się do bariery odchylenia bez stresu wystarczy dobry hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateacer Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Ja zrobiłem największy progres po tym filmiku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Ja ćwiczę od ponad 20 lat i nie umiem. Jak 50 metrów przejadę to sukces. A manual to w ogóle czarna magia... P.S. Tymi filmami na fullach z dropperem się nie sugeruj. Nauka sztuczek na rowerach różnego typu wygląda inaczej, wiem to z doświadczenia. Jak uczyłem się bunny hopa na hardtailu, to oglądałem filmy ludzi na fullach z dropperem i wydawało się to proste, dopóki sam nie próbowałem. A jak sam kupiłem fulla, to nagle okazało się, że potrafię zrobić prawilnego bunny hopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi