tigran30 Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 Cześć, od jakiegoś czasu się czaje na jakiś fajny rower ale jestem totalnie zielony w tym temacie. z doświadczenia wiem, że sklepy typu decathlon czy media expert nie oferują niczego fajnego. Idąc tą logiką poszedłem do sklepu z rowerami. Szukałem roweru w okolicach 2 tysięcy głównie do miasta ale tez i do dróżek leśnych. Pan przedstawił rock machine crossride 300 i mówił że to najbardziej rozsądny zakup i raczej by nie polecał nic tanszego. W internecie wyczytałem ze z tańszych rowerów to kross espirt 3.1 wychodzi bardzo dobrze i jest bliżej mojego budżetu. nie mogłem znaleźć za dużo informacji nr tego rock machine stad ten post. Powiecie mi coś na ten temat? Jest sens dawać tysiąc więcej? Cytuj
Mihau_ Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 Cytat W internecie wyczytałem ze z tańszych rowerów to kross espirt 3.1 wychodzi bardzo dobrze i jest bliżej mojego budżetu. Kross esprit to rower górski. Rower górski, jak sama nazwa wskazuje, nie jest optymalnym rozwiązaniem do jazdy po mieście. Cytat Pan przedstawił rock machine crossride 300 i mówił że to najbardziej rozsądny zakup i raczej by nie polecał nic tanszego. Ogólnie bardzo fajny, uniwersalna konfiguracja. Nic tańszego nie będzie miało hydraulicznych hamulców i pewnie to gość miał na myśli, nie sposób się nie zgodzić Cytat z doświadczenia wiem, że sklepy typu decathlon czy media expert nie oferują niczego fajnego. No to twoje doświadczenie grubo rozmija się z rzeczywistością https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-700/_/R-p-341646?mc=8751944 + wymiana hamulców na hydraulikę za 2-3 stówy i masz świetny sprzęt Cytuj
tigran30 Napisano 30 Marca 2023 Autor Napisano 30 Marca 2023 Ok dziekuje za opinie, a co powiesz o saveno lds 1.0 dla dziewczyny? Cytuj
Mihau_ Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 Nic nie powiem bo w życiu o czymś takim nie słyszałem Ale szukaj raczej czegoś z kasetą a nie wolnobiegiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi