gosciu_gosc Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Witam! Przygotowuje się do operacji rekonstrukcji ACL. I potrzebuje roweru stacjonarnego do lekkiego pedałowania. Rower będę wykorzystywał w dalszych etapach rehabilitacji po operacji oraz mam zamiar korzystać z niego w trakcie pracy (pracuje w domu). Potrzebuje roweru z dużą regulacją siodełka(na wysokość i przód/tył) , nadający się dla wysokich osób (190 cm), możliwością instalacji własnego siodełka oraz dużą regulacją oporu z niskim oporem bazowym. Tętno, kalorie i inne czujniki mnie nie interesują. Wiem że to nie jest forum o rowerach stacjonarnych ale może ktoś miał styczność z czymś co spełnia moje wymagania. JEstem w stanie naciągnąć budżet, używane tez wchodzą w grę. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi